22. sep, 2020

Swedbank uzņēmumu kartēm jauns dizains, kredītkartēm mainās zīmols uz MasterCard

No 24. septembra tiks ieviestas vairākas izmaiņas un pakalpojumu uzlabojumi uzņēmumu kartēm. Galvenās izmaiņas attiecas uz uzņēmumu karšu dizaina atjaunošanu, kredītkaršu zīmola maiņu un debetkaršu derīguma termiņa pagarinājumu.

Uzņēmumu debetkartēm un kredītkartēm turpmāk būs jauns karšu dizains, kura pamatā ir mūsu jau labi zināmais un populārais ozols, kam ar sirsnīgu un aicinošu izteiksmi ir dota jauna dzīve vienkāršākā un skaidrākā veidolā. Pateicoties uz mūsu identitātes krāsu bagātīgajai krāsu paletei, klienti varēs mūs vieglāk atšķirt un atpazīt mūsu kartes gan fiziskajā, gan digitālajā vidē.

Turpmāk arī uzņēmuma kredītkartes tiks izsniegtās kā zīmola MasterCard kartes.

Zīmola MasterCard uzņēmumu kredītkartēm saglabāsies lielāka daļa no šobrīd kredītkartēm piedāvātajiem labumiem:

  • bezprocentu periods,
  • automātiskā kredītlimita atmaksa,
  • ceļojumu apdrošināšana
  • un daudzas citas priekšrocības.

Papildus tam MasterCard kredītkaršu lietotājiem būs pieejamas arī jaunas priekšrocības: iespēja pievienot karti mobilajām e-makam un veikt bezkontakta maksājumus ar viedierīci (Apple Pay, Android, FitBit, Garmin), Boingo Wi-Fi nodrošinās neierobežotu piekļuvi premium Wi-Fi (zīmola MasterCard Biznesa Zelta kredītkartei), savukārt LoungeKey aizvietos Priority Pass pakalpojumu un nodrošinās piekļuvi īpašām atpūtas zonām vairāk nekā 1000 lidostās visā pasaulē (zīmola MasterCard Biznesa Zelta kredītkartei).

Sākot ar 24. septembri, visas uzņēmumu debetkartes tiks izsniegtas ar ilgāku derīguma termiņu – esošo 3 gadu vietā karte turpmāk būs derīga 4 gadus. Tas nodrošinās ērtāku ikdienu, nedomājot par kartes maiņu, un ļaus izmantot visas tās piedāvātās norēķinu iespējas ilgāku laiku.

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?