Biznesam Biznesam

Biznesam

Biznesam

Pērn apstrādes rūpniecībā vērojām straujāko izlaides sarukumu kopš Finanšu krīzes laika.

Aizvien vairāk uzņēmēju novērtē uzņēmuma kredītkartes priekšrocības kā finansiāli izdevīgu iespēju saņemt nelielu aizņēmumu ar elastīgiem atmaksas noteikumiem.

Kurš pelnījis uzvarēt? Balso par, Tavuprāt, daudzsološāko biznesa ideju!

Kādi ir bijuši aizvadītie gadi uzņēmumam un kā parūpēties, lai finanšu plūsma vienmēr tiek nodrošināta nepieciešamajā apjomā, šoreiz sarunājamies ar “RainSisters” līdzīpašnieci Zani Zamušku.

Noslēdzoties pieteikumu iesniegšanas termiņam dalībai Pasaules Uzņēmējdarbības kausā, žūrija izvirzījusi piecus perspektīvākos uzņēmumus Latvijas nacionālajam finālam.

Lai veiksmīgi plānotu izaugsmi un laikus pamanītu iespējamos izaicinājumus, arī uzņēmuma vadītājam ir svarīgi sekot līdzi sava biznesa finanšu plūsmai.

Swedbank podkāstā "Pa Ceļam Biznesā" dalāmies ar uzņēmēju pieredzi, ekspertu zināšanām un vērtīgiem rīkiem, kas tev noderēs biznesā. Seko mūsu podkāstam sev ērtākajā platformā, lai nepalaistu garām jaunumus!

Pagājušajā gadā par teju piektdaļu (18%) pieaudzis klātienes pirkumu un pakalpojumu skaits, par kuriem iedzīvotāji norēķinājušies ar maksājumu kartēm, liecina Swedbank apkopotā informācija.

Biznesa rīki

Darba algas kalkulators

Swedbank Finanšu institūts sadarbībā ar Finanšu ministriju izstrādājis kalkulatoru, kas iedzīvotājiem ļauj aprēķināt darbaspēka nodokļu izmaiņu ietekmi uz savu darba algu.

ESG būtiskas ietekmes novērtēšanas rīks

Šis novērtēšanas rīks atspoguļo svarīgākos ESG aspektus, ņemot vērā uzņēmuma darbības jomu. Tā pamatā ir starptautiskais uzņēmumu ilgtspējas standarts “SASB Materiality Map” papildus iekļaujot arī ekspertu ieteikumus.

Biznesa plānošanas rīks

Biznesa uzsākšanai, gan arī tā attīstībai ir nepieciešams plāns, lai iecerētie lēmumi būtu pārdomāti un sniegtu vēlamo rezultātu. Biznesa skiču rīks jums ļaus vienuviet apkopot savas domas un pārdomas strukturētā veidā, nobeigumā radot pārskatāmu biznesa plānu. Rīks tapis sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru.

Rēķini

Rēķinu sadaļa dod Jums iespēju veidot rēķinus jau gatavā rēķinu izrakstīšanas sistēmā, kas veidota atbilstoši grāmatvedības prasībām. Šī sadaļa ļauj Jums ērti un ātri izveidot rēķinus, nosūtīt tos saņēmējam un izdrukāt. Kā arī Jūs varat administrēt izsūtītos rēķinus mainot tiem statusus - gaida apmaksu, neapmaksāts vai apmaksāts - un pie vajadzības atlasīt sev nepieciešamo.

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?

Populārākie