18. sep, 2018

Foruma video: “Pašvaldība - digitālās sabiedrības veidotāja”

Jau piekto gadu pēc kārtas “Swedbank” un informācijas tehnoloģiju risinājumu uzņēmums “ZZ Dats” un Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs rīko pašvaldību forumu “Pašvaldība – digitālās sabiedrības veidotāja”, kura mērķis ir veicināt modernizāciju organizācijās, valsts un pašvaldību iestādēs efektīvāka darba nodrošināšanai.

18. septembrī par aktuālām tēmām forumā stāstīja viedokļa līderi, kas pauž profesionālu, ekonomiski loģisku un ilgtspējīgu viedokli un priekšlikumus, kas spēj ietekmēt pašvaldības attīstības procesus labklājību veicinošā virzienā.

Pl. 10:00 – 12:00 Pasākuma atklāšana. Panelis: Virtuālā (ne)realitāte

Panelī bija iespēja dzirdēt viedokļus par tādām tēmām kā ePilsoņa komplekts digitālajā laikmetā, rīki, risinājumi, pielietojumi, elektroniska atlaižu administrēšana – nākotnes perspektīvas un Iedzīvotājs, līdzfinansētie pakalpojumi.

Piedalās: Jānis Bokta, Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs valdes priekšsēdētājs, Edžus Žeiris, ZZ Dats direktora vietnieks

Pl. 12:00 – 14:10 Datos balstīta lēmuma pieņemšana

Analīzes rīks gudrai lēmumu pieņemšanai un dati ir mūsu nafta.
Piedalās: Dainis Dosbergs, ZZ Dats direktora vietnieks, Mihails Čebotars, Swedbank Naudas pārvaldības daļas vadītājs

Pl. 14:15 – 16:00 Instrumenti attīstībai. Pašvaldību pieredze

Dokumentu elektroniska aprite, pašvaldības praktiska pieredze, Informācijas sistēmas pašvaldības iekšējo procesu uzlabošanā, to pirmie secinājumi. Ar improvizācijas ainām viesosies Nauris Brikmanis un Kaspars Breidaks.

Piedalās: Ārijs Sproģis, Brocēnu novada pašvaldības domes priekšsēdētājas vietnieks, Valentīna Fedotova, Alūksnes pašvaldības grāmatvedības nodaļas vadītāja, Ilze Kukute, Swedbank valsts un pašvaldību klientu apkalpošanas nodaļas vadītāja

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?