5. dec, 2016

Septiņi bezmaksas risinājumi mūsdienīgu apsveikuma kartīšu izveidei

Tuvojoties gada izskaņai un līdz ar to arī Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam, apsveikumus sūtām ne tikai tuviniekiem, draugiem un paziņām, bet arī sadarbības partneriem un klientiem. Apsveikumu izgatavošana nereti prasa papildu izmaksas, no kurām tomēr var izvairīties.

Kā pašiem izveidot oriģinālu apsveikuma kartīti, tā parādot savu radošumu un vienlaikus arī ietaupot? Piedāvājam aplūkot septiņas internetvietnes, kurās bez maksas vai par ļoti nelielu samaksu var vienkārši un ātri izveidot apsveikuma kartītes dizainu.

PicMonkey – šī mājaslapa piedāvā attēlu rediģēšanas iespēju. Tāpat tajā var veidot kolāžas un dizainus, ko var pielāgot, piemēram, vizītkartēm, dažādiem plakātiem un arī šobrīd tik aktuālajām apsveikumu kartītēm. Lai gan šīs mājaslapas piedāvātie pakalpojumi ir par samaksu (sākot no 4,42 EUR mēnesī), pirmās septiņas dienas sniegtās iespējas var izmantot bez maksas.

Canva -šī grafiskā dizaina mājaslapa daudziem kļuvusi par iecienītāko vietni, kur tiešsaistē veidot attēlus saviem Facebook ierakstiem, plakātiem, sludinājumiem, infografikiem, prezentācijām, apsveikumiem u.c. Daudzas vietnē pieejamās veidnes ir bez maksas, bet daļai ir noteikta cena, sākot no 1 ASV dolāra. Mājaslapas lietotājs var pats izvēlēties kartītes izmērus un proporcijas, tāpat arī var izmantot dažādas figūras, fontus, rāmjus, krāsas un citus vizuālos elementus. Risinājuma jaunākais piedāvājums ir iespēja izveidot virtuālu kopienu, kuras dalībnieki var savstarpēji apmainīties ar radītajiem dizainiem un apskatīt, kādus attēlus izveidojuši citi.

BeFunky  – šo vietni iesaka izmantot fotogrāfiju rediģēšanai, jo te var gan pārveidot jau esošās fotogrāfijas, gan veidot jaunus attēlus, fotogrāfijas kombinējot kolāžās. Pieejamas arī dažādas veidnes – gan bez maksas, gan par noteiktu cenu. Piedāvātie attēli noderēs dažādiem mērķiem: apsveikuma kartīšu veidošanai, plakātu un ielūgumu noformēšanai, kā arī sociālo mediju vides attēlu vizuālajam noformējumam. Apsveikumu veidņu sadaļā atradīsiet ne tikai Ziemassvētku kartītēm piemērotus attēlus, bet arī citiem svētkiem atbilstošus apsveikumu noformējumus. 

PosterMyWall – vietne, kas noderēs ne tikai Ziemassvētku apsveikumu izveidei, bet arī plakātu, Facebook ierakstu attēlu un citu vizuālo materiālu noformēšanai. Viena no lielākajām mājaslapas priekšrocībām ir pārdomātā veidņu klasifikācija: pieejamās, izmantošanai gatavās veidnes ir sakārtotas ne tikai tematiski (Ziemassvētki, izpārdošana, sports, veselīgs dzīvesveids utt.), bet arī pēc dažādiem mērķiem nepieciešamā formāta (piemēram, mārketinga materiāliem, dokumentu veidlapām, sociālajiem medijiem, digitālajiem risinājumiem u.c.). Turklāt izveidoto attēlu uzreiz var publicēt izvēlētajā sociālajā tīklā (Facebook, Instagram, Twitter u.c.).

FestiveCard – arī šajā risinājumā ir pieejamas dažādas jau gatavas veidnes (atbilstoši dažādu svētku tematikai), kurās ir atstāti tukši lauki, lai apsveikuma veidotājs tajos varētu ievietot kādu savu fotogrāfiju un personalizēt apsveikumu. Nākamais solis – ierakstītajam tekstam var mainīt fontu, kā arī tā krāsu un lielumu. Pēc apsveikuma izveides to var gan lejuplādēt, gan arī uzreiz publicēt Facebook tīklā.

MyNameArt – šī mājaslapa noderēs pašiem steidzīgākajiem. Tiek piedāvātas jau gatavas veidnes, un apsveicēja uzdevums ir tikai uzrakstīt vēlējumu un parakstīties! Apsveikumus var veidot arī viedtālruņos, pirms tam lejuplādējot lietotni My Name Art.

Pho.to – šajā mājaslapā var apstrādāt fotoattēlus, piemērojot tiem dažādus filtrus. Tāpat arī tiek nodrošināta iespēja veidot apsveikumus, izvēloties jau gatavas veidnes un ievietojot tajās arī savus attēlus, tā apsveikuma noformējumu padarot personīgāku un oriģinālāku. Šī mājaslapa pārējo vidū izceļas ar to, ka te ir pieejamas arī GIF formāta veidnes.

 

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?